Ruilen en retourneren

We hopen natuurlijk dat je blij bent met je artikel. Ben je niet geheel tevreden met jouw aankoop of heb je je vergist? Dat is geen enkel probleem. Je hebt het recht om het artikel binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren of de bestelling te herroepen. 
 

Ruilen

Het is nog niet mogelijk om een artikel te ruilen voor een ander artikel. Je kan altijd je artikel retourneren als het voldoet aan de retour voorwaarden, en vervolgens het artikel dat je wilt opnieuw bestellen als het beschikbaar is.

Retourneren

Volg onderstaande stappen om snel en gemakkelijk je item(s) te retourneren.

Stap 1 : Stop de artikelen die je wil retourneren in (voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is) de originele verpakking.

Stap 2 : Gebruik het retourformulier bij de bestelling om aan te vinken welke artikelen je retourneert en voeg het retourformulier bij je bestelling. Ben je het retourformulier kwijtgeraakt? Download het formulier hier.

Stap 3 : Breng de retourzending naar het dichtstbijzijnde postkantoor en bewaar het bewijs totdat wij de retour bevestigd hebben. 

Het retour adres is: Favourite Brands, Schotweg 66a 7312 AE Apeldoorn

Stap 4 : De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening (uiteraard tenzij je een retour stuurt omdat je een fout of beschadigd artikel hebt ontvangen). 
Je retourzending is altijd voor eigen risico. Dit betekent dat Favourite Brands niet aansprakelijk kan zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Verstuur daarom altijd je retourzending met een traceerbare methode waarbij je een Track & Trace code hebt. Hiermee kan je controleren waar je retourzending is.

Wanneer je retourzending is aangekomen duurt het gemiddeld vijf werkdagen voordat de status van je bestelling verandert naar ‘retour verwerkt’.

Stap 5 : Zodra de retourzending is ontvangen en verwerkt in ons magazijn, ontvang je de terugbetaling (automatisch op de door jouw voor de betaling gebruikte rekening. Je ontvangt de betaling in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld dat je je bestelling wenst te herroepen. We mogen wachten met de terugbetaling totdat we de artikelen hebben ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben over het retourproces, neem gerust contact met ons op via info@favouritebrands.nl of (+31) 615436882. We helpen je graag verder!